SAMSUN / VEZİRKÖPRÜ - Mirza Çalışkan İlkokulu

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü

12 Mart İstiklal Marşının Kabulü ve Mehmet Akif ERSOY´u Anma Günü

Şbt

Okulumuzda  21 Şubat 2024 tarihinde Akıl ve Zeka Oyunları antrenörü öğretmenimiz  Şükrü ÇELENKLİ koordinatörlüğünde Akıl ve Zeka oyunları okul turnuvası düzenlenmiştir. Turnuvada Ortaokul Müdür yardımcısı Kerim ER ile  Sosyal bilgiler öğretmenimiz  Demet ÜNAL hakem olarak, Fen bilimleri öğretmenimiz  Aslı ÇELENKLİ de masa hakemi olarak görev almıştır. Turnuvaya katılan ve dereceye giren tüm öğrencilerimizi tebrik eder 1. Olan öğrencilerimize  İlçe genelinde düzenlenecek yarışmalarda başarılar dileriz

Şbt

Okulumuzda deprem farkındalığını artırmak amacıyla deprem tatbikatı yapıldı. Tatbikat sonrasında 6 Şubat 2023 tarihindeki depremlerde hayatını kaybeden vatandaşlarımız için saygı duruşunda bulunuldu.

Ock

2023 2024 Eğitim Öğretim Yılı Birinci Dönemi Sona Erdi.

Ock

6. Sınıflar Arasında Bilgi Yarışması Düzenlendi. Yarışmayı 6-A sınıfı kazandı.

Merzifon Sinema ve Havza Atatürk Evi Gezimiz

Ock

İlçemizde düzenlenen okul sporları müsabakalarında yıldız kız voleybol ilçe ikniciliği, yıldız erkek futsal ilçe ikinciliği, küçük erkek futsal ilçe birinciliği elde ettik.

Ock

İlçe Kaymakamımız Özgür KAYA, İlçe Milli Eğitim müdürümüz Resül ÖZATA ve şube müdürümüz  Burak AKÇA ile birlikte okulumuzu ziyaret ederek öğretmen ve öğrencilerimiz ile bir araya geldi.

Okulumuz ve yapılan çalışmalar hakkında Okul Müdürü Hüseyin GÜNEL'den bilgi alan Sayın Kaymakamımız idareci, öğretmen ve öğrencilerimize çalışmalarında başarılar diledi.

24 KASIM ÖĞRETMENLER GÜNÜ KUTLANDI

Ekm

Cumhuriyetimizin 100. yılı Vezirköprü İlçe Stadı'nda coşkuyla kutlandı.

Ekm

İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Resül Özata ve Şube Müdürümüz Muhsin Yıldız, okulumuzu ziyaret ederek Cumhuriyetimizin 100. yılı kutlama etkinlikleri kapsamında düzenlenen serbest kürsü etkinliğine katıldılar.